Koronatiedote

27.2.2021

Koronatiedote

(Päivitetty 27.2.2021)

Seuraamme aktiivisesti Suomen hallituksen päätöksiä, sekä AVI:n tiedotteita. Toimintaamme pystytään mukauttamaan nopeallakin aikataululla pandemian eri vaiheissa. Toiminta voi olla hyvinkin erilaista Kannonkoskella, Kivijärvellä ja Saarijärvellä johtuen vallitsevista olosuhteista ja kuntarahoituksista.

Tällä hetkellä kerhot toimivat normaaliin tapaan Kannokoskella, koska koulun tilat ovat kerhojen käytettävissä. Kivijärvellä toimii JO-JO kerho. Kivijärven muut kerhot kuten esim. kotitalouskerho ovat tauolla, koska kerhotoimintaa ei voida järjestää koulun tiloissa. Saarijärvellä kokoontuu heppakerho. Kerhotoiminnoissa huomioidaan hygieniaohjeistus, suojavälit ja paikalliset ohjeistukset.

Koronapandemiasta johtuen kaikki 4H-yhdistyksemme kuntarajat ylittävät retket, vierailut ja kurssit ovat toistaiseksi tauolla. Crazy Action -toiminta ja klubi-illat käynnistetään uudelleen heti kun tilanne sen sallii. Tiedotamme uusista ajankohdista Wilmassa, sosiaalisessa mediassa ja kotisivuillamme.

Pyrimme toimimaan vastuullisesti ja ehkäisemään omalta osaltamme taudin leviämistä. Paikallisista linjauksista ja kerhotoiminnasta olemme tiedottaneet koululaisia ja heidän perheitään sekä koulujen henkilökuntaa koulujen tietojärjestelmien kautta. Seuraattehan säännöllisesti tiedotteita!

Pahoittelemme muutoksista mahdollisesti aiheutuvaa haittaa!
Lisätietoa 4H:n toiminnasta numerosta 040 8400229.